top of page
Logo_web.png

Madlavningskursus

Hvad går det ud på?

 

I Staldkøkkenet i Kødbyen inviteres I indenfor til en hyggelig aften, hvor I får undervisning i det japanske køkken med fokus på sushi og brugen af dansk tang. Undervisningen danner rammerne for en hyggelig aften, hvor der er lige så stort fokus på det social som på selve madlavningen. Madlavningskursus hos Saito er oplagt til jeres næste julefrokost, teambuilding dag eller et andet virksomhedsevent.

_U3B9505.jpg

Hvad er programmet?

 

Takashi Saito demonstrerer forskellige former for japansk sushi og viser hvordan man kan bruge dansk tang i det japanske køkken. Deltagerne vil blive introduceret for forskellige traditionelle teknikker. Når de har teknikkerne på plads skal de selv lave deres egen middag under vejledning fra Takashi. Der er mulighed for at udfolde sig kreativt både igennem smagssammensætninger og komposition. Afslutningsvis vil der være en sushi konkurrence mellem deltagerne.

IMG_0416.jpg
_U3B9717.jpg

Priser fra 720 kr ex moms per deltager

Vi tilbyder gode forplejningstilkøb, heriblandt sake fra anerkendte Kita Sake, tangøl fra Herslev Bryghus og kombucha fra København Kombucha.

Vores kurser foregår i Staldkøkkenet i Kødbyen

bottom of page