top of page

Hvad går det ud på?

 

I Kitchen Collective i Kødbyen inviteres I indenfor til en hyggelig aften, hvor I får undervisning i det japanske køkken. Undervisningen danner rammerne for en hyggelig aften, hvor der er lige så stort fokus på det social som på selve madlavningen.

Madlavningskursus hos Saito er oplagt til jeres næste julefrokost, teambuilding dag eller et andet virksomhedsevent.

Havbars fisk der er på et skærebræt med en deba fiskekniv og wasabi og japanske shiso blade

Hvad er programmet?

 

Vi byder jer velkommen med et glas lækkert vin, sake eller et alkoholfrit alternativ, mens I finder jer til rette.
Saito guider jer igennem dagens program, som vil være et skræddersyet  udvalg af retter, som I i fællesskab skal lave under kyndig vejledning, og med et lækkert glas i hånden.
Afsluttende dækker vi op til middag, mens I nyder frugten af jeres hårde arbejde. 
Vi vil oftes have fokus på fx sushi, japanske hverdagsretter eller plantebaseret mad.

fisk der skal laves til sushi med makrel blæksprutte og hornfisk filleter
skærebræt med umeboshi blommer shiso dorade havbars jomfruhummer makrel battera kombu tang og en lille deba kniv hos Saito CPH

Kontakt os for tilbud


Send os en mail med antal deltagere, og ønsket dato så vender vi retur med et tilbud.

Vi kan også tilbyde venue og inspirerende indhold til jeres næste off-site dage

Kontakt

+45 50950829

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Tak! Vi vender hurtig tilbage.

Vores kurser foregår i Kitchen Collective i Kødbyen
Slagtehusgade 11A, 1715 KBH V

bottom of page