Hvad går det ud på?
Japansk mad (和食, washoku) er balanceret, æstetisk og kendetegnet ved fokus på sæson og friske ingredienser. Typisk vil forskellige retter bleve serveret afhængig af sæsonen og hvilken region man er I i japan.
Saito guider jer igennem det hele og fortæller og demonstrerer hvordan en række traditionelle japanske retter nemt kan tilberedes hjemme.
Hvad er programmet?
I vil blive introduceret for forskellige retter og teknikker, og blive klædt på med køkkenviden, inden og løbende mens I tilbereder jeres retter, sammen med Saito.
Afslutningsvis er der fælles spisning, og vi tager os af opvasken, så I kan slappe af og nyde frugten af jeres hårde arbejde.
Drikkevarer kan tilkøbes på dagen.
Se vores aktuelle madlavningskurser her under, og hvilke retter vi takler sammen.
Madlavningskurser på Siljangade 2024
Datoer
Washoku Variation
Onsdag d. 13 november - kl. 17.30 til 21.00
New years inspiration from Restaurant Umami
Onsdag d. 11 december - kl. 17.30 til 21.00
Program & retter
Washoku Variation - 13 /11
[onigiri, miso soup, ohitashi, nasu dengaku miso, karaage]
New years inspiration from Restaurant Umami - 11/12
[onigiri, miso soup, new style sashimi, panko scallops with nori tsukudani, shingen mizu mochi(raindrop cake)]
Vores kurser foregår på Siljangade
Siljangade 4. 2.18, 2300 KBH S
Planlagte kurser i 2025
JANUAR 2025
Shojin Ryori-ish & veggie inspired
FEBRUAR 2025
Udon & Tempura
MARTS 2025
Temakizushi
APRIL 2025
Takoyaki & Japanese potato salad