top of page
Logo_web.png

Åbne Madlavningskurser

Sushi samles på et skærebræt med svampe og fisk som gunkan og sushi ruller

Hvad går det ud på?


Japansk mad (和食, washoku) er balanceret, æstetisk og kendetegnet ved fokus på sæson og friske ingredienser. Typisk vil forskellige retter bleve serveret afhængig af sæsonen og hvilken region man er I i japan.

Saito guider jer igennem det hele og fortæller og demonstrerer hvordan en række traditionelle japanske retter nemt kan tilberedes hjemme.

Hvad er programmet?


I vil blive introduceret for forskellige retter og teknikker, og blive klædt på med køkkenviden, inden og løbende mens I tilbereder jeres retter, sammen med Saito.
 

Afslutningsvis er der fælles spisning, og vi tager os af opvasken, så I kan slappe af og nyde frugten af jeres hårde arbejde.
 

Drikkevarer kan tilkøbes på dagen.
 

Se vores aktuelle madlavningskurser her under, og hvilke retter vi takler sammen.

Sushi nigiri med makrel pensles med soya på en tallerken ved siden af et skærebræt med spisepinde

Madlavningskurser på Siljangade 2025

Datoer


Shojin Ryori-ish
Onsdag d. 22 januar  - kl. 17.00 til 21.00

Udon Noodles & Tempura
Onsdag d. 19 februar  - kl. 17.00 til 21.00

Temakizushi
Onsdag d. 19 marts  - kl. 17.00 til 21.00

Takoyaki

Onsdag d. 30 april  - kl. 17.00 til 21.00

Program & retter


Shoji Ryori-ish - 22/1
[]

Udon & Tempura - 
19/2
[]

Temakizushi - 
19/3
[]

Takoyaki - 30
/4
[]

Vores kurser foregår på Siljangade
Siljangade 4. 2.18, 2300 KBH S

Planlagte kurser i 2025

MAJ 2025
Izakaya retter

JUNI 2025
Kushiyaki

JULI 2025
SOMMERFERIE - Magnum is & en tur i vandet


AUGUST 2025
Mini onigiri


SEPEMBER 2025

-

OCTOBER 2025

-
 

NOVEMBER 2025

Chankonabe
 

DECEMBER 2025

Karaage Christmas Dinner

Saito CPH

bottom of page