
Hvad går det ud på?
Japansk mad (和食, washoku) er balanceret, æstetisk og kendetegnet ved fokus på sæson og friske ingredienser. Typisk vil forskellige retter bleve serveret afhængig af sæsonen og hvilken region man er I i japan.
Saito guider jer igennem det hele og fortæller og demonstrerer hvordan en række traditionelle japanske retter nemt kan tilberedes hjemme.
Hvad er programmet?
I vil blive introduceret for forskellige retter og teknikker, og blive klædt på med køkkenviden, inden og løbende mens I tilbereder jeres retter, sammen med Saito.
Afslutningsvis er der fælles spisning, og vi tager os af opvasken, så I kan slappe af og nyde frugten af jeres hårde arbejde.
Drikkevarer kan tilkøbes på dagen.
Se vores aktuelle madlavningskurser her under, og hvilke retter vi takler sammen.

Madlavningskurser på Siljangade 2025
brug pilene til at bladre mellem datoer
Datoer
Takoyaki - stegte kugler med blæksprutte
Onsdag d. 30 april - kl. 17.00 til 21.00
Izakaya - casual retter
Onsdag d. 14 maj - kl. 17.00 til 21.00
Washoku - klassisk japansk
Onsdag d. 18 juni - kl. 17.00 til 21.00
Onigiri - mini class
Onsdag d. 9 juli - kl. 17.00 til 19.30
Onigiri - mini class
Tirsdag d. 26 august - kl. 17.00 til 19.30
Temakizushi - håndrullet sushi
Onsdag d. 17 september - kl. 17.00 til 21.00
Washoku - klassisk japansk
Onsdag d. 15 oktober - kl. 17.00 til 21.00
Chankonabe - sumobryderens stew
Onsdag d. 12 november - kl. 17.00 til 21.00
Sukiyaki - hot pot
Onsdag d. 17 december - kl. 17.00 til 21.00