
Hvad går det ud på?
Japansk mad (和食, washoku) er balanceret, æstetisk og kendetegnet ved fokus på sæson og friske ingredienser. Typisk vil forskellige retter bleve serveret afhængig af sæsonen og hvilken region man er I i japan.
Saito guider jer igennem det hele og fortæller og demonstrerer hvordan en række traditionelle japanske retter nemt kan tilberedes hjemme.
Hvad er programmet?
I vil blive introduceret for forskellige retter og teknikker, og blive klædt på med køkkenviden, inden og løbende mens I tilbereder jeres retter, sammen med Saito.
Afslutningsvis er der fælles spisning, og vi tager os af opvasken, så I kan slappe af og nyde frugten af jeres hårde arbejde.
Drikkevarer kan tilkøbes på dagen.
Se vores aktuelle madlavningskurser her under, og hvilke retter vi takler sammen.

Madlavningskurser på Siljangade 2025
Datoer
Shojin Ryori-ish
Onsdag d. 22 januar - kl. 17.00 til 21.00
Udon Noodles & Tempura
Onsdag d. 19 februar - kl. 17.00 til 21.00
Temakizushi
Onsdag d. 19 marts - kl. 17.00 til 21.00
Takoyaki
Onsdag d. 30 april - kl. 17.00 til 21.00
Program & retter
Shoji Ryori-ish - 22/1
[]
Udon & Tempura - 19/2
[]
Temakizushi - 19/3
[]
Takoyaki - 30/4
[]
Vores kurser foregår på Siljangade
Siljangade 4. 2.18, 2300 KBH S
Planlagte kurser i 2025
MAJ 2025
Izakaya retter
JUNI 2025
Kushiyaki
JULI 2025
SOMMERFERIE - Magnum is & en tur i vandet
AUGUST 2025
Mini onigiri
SEPEMBER 2025
-
OCTOBER 2025
-
NOVEMBER 2025
Chankonabe
DECEMBER 2025
Karaage Christmas Dinner