top of page
Logo_web.png

Åbne Madlavningskurser

Sushi samles på et skærebræt med svampe og fisk som gunkan og sushi ruller

Hvad går det ud på?


Japansk mad (和食, washoku) er balanceret, æstetisk og kendetegnet ved fokus på sæson og friske ingredienser. Typisk vil forskellige retter bleve serveret afhængig af sæsonen og hvilken region man er I i japan.

Saito guider jer igennem det hele og fortæller og demonstrerer hvordan en række traditionelle japanske retter nemt kan tilberedes hjemme.

Hvad er programmet?


I vil blive introduceret for forskellige retter og teknikker, og blive klædt på med køkkenviden, inden og løbende mens I tilbereder jeres retter, sammen med Saito.
 

Afslutningsvis er der fælles spisning, og vi tager os af opvasken, så I kan slappe af og nyde frugten af jeres hårde arbejde.
 

Drikkevarer kan tilkøbes på dagen.
 

Se vores aktuelle madlavningskurser her under, og hvilke retter vi takler sammen.

Sushi nigiri med makrel pensles med soya på en tallerken ved siden af et skærebræt med spisepinde

Åbne kurser 2024

Datoer

Washoku - Onsdag d. 28 februar kl. 1730-2100
Washoku - Torsdag d. 14 marts kl. 1730-2100
Washoku
- Onsdag d. 24 april kl. 1730-2100

Sushi - TBD

Vores kurser foregår i Kitchen Collective i Kødbyen
Slagtehusgade 11A, 1715 KBH V

bottom of page