Logo_web.png

Nytårmenu

Snacks

ristede kombu tang chips


Små retter
suppe med miso, nameko svampe fra Bygaard, forårsløg, tang fra Isefjord

~

sashimi af Bisserup ørred, med havsalat, strengetang, gracilaria

syrlig ponzu soya & kizami wasabi

Sushi
10 stk gunkan (ris med et slag af syltede kinaradise)
toppet med hamachi fra Thy &
friterede svampe med syltede skalotteløg

 

syltede ingefær som ganerenser

nikiri soya
 

Hovedret
saikyoyaki (miso- og sake marineret torsk)

sprødt grønt

 

Dessert
calpico & lime mousse, brændt hvid chocolade, matcha & yuzu karamel

 

~~
 

650 kr inkl. moms per person
 

Sidste bestillingsdag d. 23/12 
 

AFHENTNING D. 31/12 

Staldkøkkenet

Slagtehusgade 11a

1715 København V

 

kl 12.00 - 17.00
Skriv venligst i din bestilling hvornår du vil afhente.

Bestilling af nytårsmenu er bindende.

Guide til anretning og servering medfølger.
OBS: Hovedretten skal tilberedes i ovn og suppen skal varmes i en gryde.


 

Banner_groen_99x32.gif
0