top of page
Nytårmenu

Snacks
ristede kombu tang chips
Små retter
suppe med miso, nameko svampe fra Bygaard, forårsløg, tang fra Isefjord
~
sashimi af Bisserup ørred, med havsalat, strengetang, gracilaria
syrlig ponzu soya & kizami wasabi
Sushi
10 stk gunkan (ris med et slag af syltede kinaradise)
toppet med hamachi fra Thy &
friterede svampe med syltede skalotteløg
syltede ingefær som ganerenser
nikiri soya
Hovedret
saikyoyaki (miso- og sake marineret torsk)
sprødt grønt
Dessert
calpico & lime mousse, brændt hvid chocolade, matcha & yuzu karamel
~~
650 kr inkl. moms per person
Sidste bestillingsdag d. 23/12
AFHENTNING D. 31/12
Staldkøkkenet
Slagtehusgade 11a
1715 København V
kl 12.00 - 17.00
Skriv venligst i din bestilling hvornår du vil afhente.
Bestilling af nytårsmenu er bindende.
Guide til anretning og servering medfølger.
OBS: Hovedretten skal tilberedes i ovn og suppen skal varmes i en gryde.
bottom of page